D3 mag trots zijn op prestaties tijdens leuk jeugdtoernooi bij VUC

30 maart 2013 0:00

Onze eerste wedstrijd tegen Semper Altius D3 begon veelbelovend met wisselende kansen aan beide zijden.
Tot aan de rust ging het gelijk op en zag het er niet naar uit dat we toch goed "klop" kregen.
Na de rust werd onze inzet een stuk minder en dat resulteerde al snel in een achterstand.
Ook het "doordekken" is nog iets waar we geen raad mee weten en zo werden we door Semper op veel posities "overlopen" en werd de einduitslag 5-1 voor Semper.
Tussen de wedstrijden door kwamen we voor de penaltyserie tegen de Graaf WillemII uit en hier bleven we, na 13 penalty's voor beiden, met 3-1 winnaar.
Bij een eventueel gelijkspel,b ij de volgende wedstrijd tegen hun, zouden we dan toch winnaar zijn geworden vanwege die winst uit de penaltyserie!
Echter hebben wij in deze wedstrijd laten zien dat we ook beter konden en dat bracht een sublieme overwinning van 3-2 op.
We wisten dus gelijk dat we derde waren geworden en moesten alleen nog de prijsuitreiking doen.
De beker zal worden verloot onder de aanwezigen bij de dinsdagtraining.
Komende Zondag 7 april staat de revanche op het menu tegen de Zondagveteranen om ca. 13.00 uur.
Voor Zaterdag 6 april ben ik nog doende om een oefenwedstrijd te vinden.