DUNO D4 krijgt de smaak te pakken en wint van Scheveningen

6 maart 2016 0:00

Na een moeilijke seizoensstart hebben we de smaak eindelijk te pakken. In het begin van de competitie verloren we onze wedstrijden met grote cijfers. De laatste twee maanden kregen we veel complimenten voor ons veldspel maar wisten we helaas weinig punten te behalen.

Vandaag moest het maar gebeuren tegen Scheveningen. Zoals afgesproken zetten we snel druk op de helft van Scheveningen. Het was echt genieten omdat we zo goed samenspeelden. We gingen de rust in met een 2-0 voorsprong.
In de tweede helft gingen we vrolijk verder. We liepen uit naar een 5-0 voorsprong, maar in de laatste tien minuten was de concentratie een beetje zoek en moesten we veel wisselen vanwege blessures. Daardoor kon Scheveningen naar 5-2 terugkomen. De komende wedstrijden hopen we ook veel punten te paken. Jongens en meisjes ga zo door!