Trots op DUNO D4 dat goed omgaat met lastige momenten

10 februari 2016 0:00

Houtwijk - DUNO D4 3-2, 30 januari 2016

Na geconfronteerd te zijn met 2 afmelders vanmorgen vroeg lukte het nog net 11 spelers op het veld te krijgen. Spijtig genoeg moesten we na 2 minuten met zijn 10-en verder door het uitvallen van Zuleyha (ongelukkig gevallen op haar onderarm met als gevolg een gebroken pols). We gingen verder in een 4-4-1 systeem waarbij we de rust gehaald hebben met 0-0.

Maar wat waren we weer dichtbij: 2 tot 3 grote kansen voor ons en 1 voor Houtwijk. We knokten met tien man voor 11. De inzet waarmee het 10tal knokte was een zeeeeer groot compliment waard. Voor allen, geen speler uitgezonderd. Na rust een doelpunt tegen, maar dit bracht nog meer krachten los bij ons en we konden de achterstand ombuigen naar een 2-1 voorsprong door 2 prima aanvallen. De leiding van Houtwijk gaf ons aan dat ze ons het best voetballende team vonden! Helaas beging de scheids een kapitale fout door niet te fluiten voor het feit dat 2 van onze jongens op veld lagen met pijn, ter hoogte van de middenlijn.
Hierdoor werd de 2-2 gemaakt en 'knakte' er iets bij DUNO. Dat vervolgens de 3-2 nog viel deed er eigenlijk al niet meer toe. De scheidsrechter stond voortreffelijk te fluiten maar dit was een fout met een groot gevolg. Nu de gemoederen weer wat bedaard zijn blijft toch een gevoel van trots hangen jongens! De 110% inzet die jullie getoond hebben en het kunnen omgaan met de lastige momenten van vandaag, dat stemde Leen en mij (en de aanwezige ouders) tot tevredenheid. De punten komen echt wel, zeker als we met deze inzet blijven spelen.