Gelijkspel voelt voor DUNO D4 als overwinning

20 februari 2016 0:00

Dat gevoel hebben wij als leiding vandaag na de wedstrijd. Trots op de jullie!!!. Na verleden week een 1-0 nederlaag tegen de nummer drie, nu de wedstrijd bij de koploper VCS (acht wedstrijden en 24 punten.).

Op een drassig hoofdveld begonnen we niet scherp, dit resulteerde al snel in een afgeketste bal die net over keeper Rowan heen ging. Daarna gingen de mouwen omhoog en kwamen we net voor rust op 1-1 door een kopbal van onze langste (grapje)speler Diego. Prima attent gereageerd.
In de rust een paar omzettingen in de verdediging, waarbij Asli hun betere speler moest verdedigen wat ze meer dan goed deed. Na een 2-1 achterstand hebben we ons via een prima assist van Melvin naar een voortreffelijk doelpunt van Nathan gevoetbald. Daarna voelde je de irritatie bij VCS toenemen; dit waren ze niet gewend en hadden ze ook niet verwacht vooraf.
De scheids liet hierin helaas te veel gebeuren. Gelukkig hebben we ons hoofd koel gehouden en bleef het 2-2. Dat is lastig, ik weet het, maar probeer, ook na afloop sportief te blijven. Loop gerust naar binnen als de tegenstander na afloop niet sportief is. Jongens (plus de 2 meiden), we mogen trots zijn op onze teamprestatie en het gelijkspel. Hartstikke verdiend!