Hele D4 draagt steentje bij aan mooie overwinning op Naaldwijk

15 februari 2011 0:00

DUNO D4 - Naaldwijk D3 6-3, 12 februari 2011

Het was weer eens vroeg en nat, we moesten om 8:00 uur verzamelen en 8:45 spelen.Naaldwijk begon heel sterk aan de wedstrijd en hun werden dan ook snel beloond met de 0 -1, maar DUNO liet het er niet bij zitten en al snel kwam de gelijkmaker 1-1 gemaakt door Joey.

En daar achteraan kwam Dylan met de 2-1, maar Naaldwijk wist toch nog terug te komen in de wedstrijd met de 2-2. We gingen met een gelijke stand de rust in. De wedstrijd begon weer en een paar minuutjes later stond het alweer 3-2 door Dylan.

Je kon zien dat DUNO de 2e helft veel beter speelde daardoor ging al snel weer de 4-2 erin door Dylan. En alsof dat niet genoeg was kwam Joey erachteraan met de 5-2. Naaldwijk kwam weer een beetje terug in het spel en dat was al snel te zien door de 5-3. Maar als klap op de vuurpijl maakte Dylan er nog 6-3 van. Ik wil het hele team bedanken voor een mooie wedstrijd want ze hebben allemaal stuk voor stuk hun steentje bijgedragen.