D4 zet beste beentje voor tegen Westlandia

20 januari 2011 0:00

Westlandia - DUNO D43-1, 15 januari 2010 Na een hele lange winterstop mochten we eindelijk weer wedstrijd spelen. We verzamelden om 09.15 uur bij Westlandia. Het was een natte en koude zaterdagochtend en we stonden met 9 jongens en meid op het veld. Er was namelijk een griepepidemie bij de D4 en Gregory die met een gebroken enkel in het gips zit, knul heel veel sterkte en dat je snel weer kan voetballen !!!!
We begonnen de wedstrijd met 9 want we hadden een laat komer. Moet eerlijk bekennen zo slecht speelden we niet maar je kon echt zien dat we 2 poppetjes te kort kwamen. Het was dan ook met de rust 3-0 voor Westlandia. De tweede helft met 10 ging een stuk beter en er werd gevochten als tijgers. Westlandia zakte in en wij hadden heel wat kansen om te scoren. Uiteindelijk scoorde Kadir de 3-1 met een bekeken afstand schot. Daarna kregen we nog 2 grote kansen om gelijk te komen maar onze jongens en meid waren te moe om door te zetten. Kan ik heel goed gegrijpen als er geen wissels zijn !!! D4 wat een inzet hebben jullie getoond, applaus voor jezelf. Hou dit vast en dan gaan we vanzelf weer winnen. Voetbal groetjes, Tineke Bij deze een mededeling voor de ouders: Lieve ouders als je kind ziek is met de training en en ook op zaterdag niet kan voetballen bel of mail dan al op vrijdag. Dan kunnen we nog invallers vragen, dat gaat helaas niet meer op zaterdagochtend een uur voor de wedstrijd.