18 september 2010 0:00

Pieter Sijbesma

DUNO D4 - De Ster D2 (11-9-2010) 5 - 5
Het zonnetje scheen over de velden van "De Ster".
Onze kanjers kwamen heel overtuigend uit de kleedkamer nadat de opstelling bekend was gemaakt door de leidsters Tineke en Chantal. Er werd meteen in een hoog tempo gespeeld maar al na enkele minuten wist De Ster de openingstreffer te maken. Onze kanjers keken en dachten hoe dit kon gebeuren. De Ster profiteerde van deze gedachte en scoorde vervolgens hun tweede treffer. Door van positie te wisselen werd ons eerste doelpunt gescoord en al snel werd de achterstand ingehaald 2-2.
Na de rust met een flinke peptalk dat wij alles op alles moeten zetten om de betere ploeg te zijn hadden onze kanjers er weer alle vertrouwen in en gingen er flink tegenaan. De spanning was bij de aanwezige supporters goed aanwezig want over en weer werd er gescoord. Tot de laatste minuut was het 5-4 en omdat onze kanjers de moed niet opgaven werd er in de laatste paar seconde toch nog gescoord; stand afgesloten met 5-5.
Top gespeeld kanjers, het was heel spannend!!