Duno D4 wint eerste wedstrijd

21 augustus 2010 0:00

Duno D4 - HVV D9 9-0 (5-0)
Zaterdag 21 augustus was het eindelijk zover. Duno D-4 speelt zijn eerste wedstrijd op een groot veld. De 14 spelertjes waren erg enthousiast en hadden er super veel zin in. Dennis en Jerry hebben voor deze wedstrijd de taak op zich genomen om ze te coachen, onwijs bedankt heren.

Onze jongens en onze meidzoals ze nu al heten speelden een leuke wedstrijd met goed samenspel. Iedereen deed zijn stinkende best om positie te houden, wat ze aardig lukte. Buitenspel was soms nog moeilijk maar wat wil je als je nog nooit samen gespeeld hebt en ook nog nooit op een groot veld. Mijn complimenten aan iedereen.

We stonden de eerste helft al met 5-0 voor (wie had dat ooit gedacht) door doelpunten van Djilano, Joey, Dylan, Sydney en Nick. De tegenpartij is niet op onze helft geweest. Het was erg leuk om naar te kijken.

Na wat uitleg van Dennis in de rust gaan ze verder waar ze gebleven waren met scoren natuurlijk. Ezra scoorde haar eerste en mooiste doelpunt op een groot veld, we hopen dat er nog vele zullen volgen, super meis. De andere 3 waren voor Joey's rekening.Sep kreeg in de tweede helft nog een kans om te scoren maar Noah bleef scherpen stopte de balsuper ondanks dat hijweinig te doen had vandaag. Jongens en meid jullie hebben super gespeeld voor een eerste keer en ga zo door!

Volgende week spelen we thuis om 08.30 uur, graag verzamelen om 07.45 uur en neem allemaal je douchespullen mee want we hebben nog eenderde helft in de kleedkamer met elkaar, wel zo gezellig toch?