DUNO D4 feliciteert Westlandia met de overwinning

8 april 2011 0:00

DUNO D4 - Westlandia 3-7
De wedstrijd van de veranderingen/wisselingen.
Dennis kon er helaas niet bij zijn maar werd super vervangen door Errol (namens iedereen dank hiervoor). De scheidsrechter van de 2e helft was toch echt een andere dan die van de 1e helft. Wat er met de grensrechter van DUNO gebeurde is mij tot op de dag van vandaag nog niet duidelijk. Het leek wel een transformer, zo leek de grensrechter op een speler van de C2, dan leek hij/zij weer op een vrouw met donker lang haar (veel gelijkenis met de moeder van Vincent) en het volgende moment leek de grensrechter weer verdacht veel op de vader van Ibo.
Als ik aan de beurt ben om een verslag te schrijven krijg ik redelijk vaak te horen oh oh dat wordt weer een uurtje vrijmaken om het te kunnen lezen, want het zijn vaak hele boekwerken. Dus om iedereen zo veel mogelijk tijd te gunnen om door te kunnen brengen met het gezin in plaats van achter de computer te zitten lezen zal ik het dit keer kort en bondig houden.
1e helft 1-0 voorsprong prachtig goal gemaakt door Casper. 1-1 de vingers van keeper Vincent waren net te kort (2 mm langer en hij had de bal gehad) 1-2 mooi goal van Westlandia (Duno spelers staan stil)
RUST
2e helft
1-3 Duno spelers zijn een beetje ongecontroleerd aan het spelen, als de bal komt kijk waar je deze naar toe speelt 2-3 Super spel van Ruchir afgemaakt door een mooi goal van Sidney 2-4 Helaas (voor Duno) is Westlandia een stukje sterker 3-4 Een penalty prachtig ingeschoten door Sjowie (Duno spelers laten weer zien dat zij geen opgevers zijn en iedereen laat weer zijn/haar vechtlust zien) 3-5 penalty Westlandia (wordt keihard ingeschoten niet te houden voor de keeper) 3-6 Westlandia blijft bij de les want dit goal wordt gescoord uit de rebound 3-7 Einduitslag. Westlandia gefeliciteerd met de overwinning en Duno het zat jullie ook niet mee. In de 2e helft een bal die werkelijk 1 mm voor de goallijn dood blijft liggen.

Ondanks de regen en de uitslag heb ik genoten van een mooie wedstrijd.