Flitsende start voor DUNO J013-5 na winterstop

14 januari 2017 0:00

Met twee nieuwe teamleden Jason en Oliver had Duno J013-5 na de winterstop op zaterdag 14 januari haar eerste wedstrijd tegen SVH J013-5. We moesten vroeg op en het was koud, dus we moesten even wennen.

De tegenstander speelde op de counter en al snel stonden we 1-0 achter. Toen werden de mannen pas echt wakker en na 20 minuten kregen we een penalty en scoorde Ramy de 1-1. Vlak daarna kregen we helaas een doelpunt tegen en werd het 1-2. Maar gelukkig, nog geen vijf minuten later scoorde Mrwan 2-2. Het was een spannende eerste helft, waarin de teams aan elkaar gewaagd waren. Keeper Bram had een paar goede reddingen en er waren mooie acties van de voorhoede van DUNO.

Na de pauze ging DUNO aanvallend voetbal spelen met een achterhoede, die scherp was op de counter van SVH. Er werd heel goed samengespeeld en dat werd beloond. Op voorzet van Ramy scoorde Youness 3-2 en vlak daarna scoorde hij 4-2 en was de wedstrijd gespeeld! Een mooie start met aan het einde van de wedstrijd nog een gele kaart voor de tegenstander. DUNO J013-5 is helemaal in vorm dus ik zou zeggen: we gaan voor het kampioenschap! In de kleedkamer hebben de mannen nog hard gezongen voor Boris die vandaag jarig was en Oliver die 12 januari jarig was.