Verlies voor DUNO JO13-5 tegen SVH JO13-5 met 3-2

18 maart 2017 0:00

Deze zaterdag 17 maart stond de uitwedstrijd tegen SVH JO13-5 op het programma. Deze keer niet vroeg opstaan maar wel een harde wind. DUNO ging goed van start, er werd snel en vlot overgespeeld.

SVH had de wind de eerste helft mee, dus het was even goed opletten. Er waren veel corners voor de goal van DUNO en na 15 minuten benutte SVH een kans en werd het 1-0. DUNO was daarna even uit evenwicht en er was veel balverlies. Maar als een duveltje uit een doosje plotseling toch een doelpunt voor DUNO van Ramy en het was 1-1-. Helaas werd het daarna snel 2-1 voor SVH die zich goed wist vrij te spelen. DUNO won veel persoonlijke duels, maar SVH speelde lange ballen over het middenveld richting de voorhoede met een snelle spits. Al snel werd het 3-1.

Met deze stand gingen we de pauze in en kregen de mannen weer een ferme peptalk van trainster Kristel. Beide teams stonden na de pauze keurig op tijd opgesteld, maar even was de scheidsrechter zoek en de bal ook. Nadat beide weer op het veld waren, gingen we verder. De DUNO mannen gingen hard aan het werk, veel snelheid maar we kunnen het net niet afmaken. Er waren een paar mooie kansen die net naast gingen. We hadden het geluk niet aan onze zijde. Aan het eind van de wedstrijd scoort Youness een mooie goal op aanzet van Ramy en wordt het 2-3. Het harde werken werd alsnog beloond, maar helaas waren de 30 minuten te snel voorbij en verloren we de wedstrijd.

Volgende week zaterdag staat geen wedstrijd voor ons op het programma, maar op 1 april spelen we uit tegen Schipluiden. Die gaan we toch winnen? Of is dit een 1 april grap? We zullen het zien! Hopelijk staan er veel ouders aan de kant om onze mannen aan te moedigen.