DUNO J013-5 verliest van koploper Schipluiden J013-5

21 januari 2017 0:00

Twintig minuten later dan gepland en met tien man, gingen de mannen fris van start tegen de koploper Schipluiden. Schipluiden heeft een snelle spits en na vijf minuten was het al 0-1.

Een paar minuten later kreeg DUNO een penalty die genomen werd door Ramy, maar de keeper van Schipluiden
wist hem heel mooi uit het doel te houden. Het bleef dus 0-1. DUNO liet het hoofd niet hangen en was daarna heel veel op de helft van de tegenstander, maar de bal wilde er niet in. Opeens ging Schipluiden er in rap tempo vandoor en schoot op het doel. Keeper Bram had een prachtige redding
maar in de rebound scoorde Schipluiden toch 0-2. Dat was jammer, de mannen van DUNO speelden goed, bleven goed bij hun man/vrouw en er werd weer mooi samengespeeld door het hele team. Ondanks de 0-2 achterstand ging DUNO met volle moed naar de kleedkamer voor de limonade.

In de tweede helft zette Schipluiden flink druk en was het hard werken voor het team. Helaas werd het 0-3, maar daarna ging DUNO fors in de aanval. Een aantal corners wisten ze echter niet te benutten. Schipluiden had iets meer geluk en het werd 0-4. Ondanks deze forse achterstand bleef DUNO zoeken naar kansen. En er kwam kans, namelijk een penalty die door Ramy werd genomen: 1-4. Vlak daarna wist Schipluiden echter nog te scoren en werd de einduitslag 1-5. Ook al hebben we verloren, het was een mooie wedstrijd om te zien met veel inzet van onze DUNO mannen. En trainster Kristel zag er prachtig uit in haar nieuwe jas!