Het regent doelpunten bij DUNO JO13-5

28 januari 2017 0:00

Honselersdijk J013-4 - DUNO JO13-5: 1-11 Het was zaterdagochtend weer vroeg uit de veren voor de wedstrijd tegen en in Honselersdijk, maar de DUNO mannen en trainster Kristel hadden hier geen last van.

Binnen vijf minuten stond het al 0-2 voor DUNO, terwijl de ouders nog aan het wakker worden waren met koffie. Beide doelpunten kwamen van Yusuf. De mannen zaten dus al snel in de wedstrijd en konden zich ook wat individuele acties veroorloven. Maar er werd ook weer mooi samen gespeeld tussen alle spelers. Vervolgens werd er wat heen en weer getikt en was DUNO op zoek naar de derde goal. Die kwam door een mooie penalty van Ramy: 0-3. Dus een comfortabele positie voor DUNO die veel zelfvertrouwen had. Al snel werd het 0-4 en 0-5 door mooie doelpunten van Youness.

Na een zeer korte pauze gingen we de tweede helft in. DUNO ging als een speer, speelde fantastisch samen en de supporters van DUNO stonden dan ook zeer ontspannen langs de lijn. Het werd 0-6 door Youness. Honselersdijk benutte vlak daarna toch een kans en het werd 1-6, maar de wedstrijd was al beslist. DUNO bleef maar scoren: het werd 1-7, 1-8, 1-9, 1-10, 1-11 en dit werd de eindstand.. Het hele team heeft zich maximaal ingezet en samen toegewerkt naar deze superoverwinning. Volgende week is er geen wedstrijd maar trainster Kristel zal kijken of ze een alternatieve teamactiviteit kan organiseren. Dus de groepsapp in de gaten houden. Dank aan alle spelers en aan de ouders die vroeg op moesten staan.