DUNO JO13-5 wint van FC 's Gravenzande: 4-2

4 maart 2017 0:00

Met gelukkig voldoende spelers trappen we om 10 uur af tegen FC 's Gravenzande. De uitwedstrijd hebben we gewonnen tegen deze tegenstander. De thuiswedstrijd moeten we ook kunnen winnen, of niet soms?

In de zevende minuut kwam DUNO echter op 0-1 achterstand door wat gerommel voor de goal. Dat was even een tegenvaller, maar DUNO was wel gelijk alert. FC 's Gravenzande had de achterhoede goed dicht gezet. Het was dus even zoeken naar de openingen. Er werden verschillende tactieken geprobeerd om er door heen te komen. De beste tactiek bleek: goed samenspelen en snelheid. En dat kunnen de mannen van DUNO goed. En dit werd beloond in deze wedstrijd.. Er werden veel kansen gecreëerd. Youness scoorde in de 20 minuut 1-1 en het veld was weer in evenwicht.

Het werd ook spannend maar mooi voetbal wordt beloond en al snel was het 2-1 voor DUNO door een mooi doelpunt van Yusuf. En de mannen ruiken de overwinning en gaan volop door. Edwin neemt nog een hele mooie vrije trap op afstand maar deze belandt helaas tegen de paal. In de rebound scoort Rayane op een voorzet van Carlos en is het 3-1. En een paar minuten daarna is er weer een doelpunt van Yusuf: 4-1 en de overwinning is binnen! In de laatste minuten scoort FC 's Gravenzande nog een tegengoal: een hele mooie en is de eindstand 4-2. Het was weer een topwedstrijd. De lente komt er aan, dus mannen: de thermokleding kan volgens mij weer in de kast!