Opnieuw overwinning voor DUNO JO13-5 (1-4)

27 november 2016 0:00

Na een forse overwinning vorige week, stond DUNO J013-5 zaterdag klaar om deze trend door te zetten, deze keer tegen Die Haghe. Het was koud en vroeg, maar de toppers waren goed wakker en gingen snel in de aanval.

Na 11 minuten scoorde Ismael al 1-0, na een snelle sprint richting de goal van de tegenstander. Vlak daarna had Youness een mooi afstandsschot die helaas net naast ging. Twee minuten daarna scoorde Mrwan 2-0 en zaten we al snel in een comfortabele positie. DUNO speelde aanvallend voetbal en, net als vorige week, was er weer sprake van een mooi samenspel tussen alle spelers. Keeper Bram had nog een paar keer een mooie redding, geholpen door een sterke achterhoede met Samy, E'jaz, Dimir en Boris.

Na de limonade in de pauze ging DUNO als een speer verder, op zoek naar kansen. Youness bracht na een hard schot de keeper van Die Haghe in verwarring en scoorde al snel 3-0. Vervolgens waren we veel op de helft van de tegenstander, werd er veel gepingeld met de bal en misten we toch een paar mooie kansen. Yusuf probeerde nog een paar uitbraken te forceren met Rayane en Ilyas maar de tegenstander hield de zaak goed dicht.

Maar uiteindelijk lukte het. In de 40e minuut scoorde Mrwan 4-0 nadat hij vier spelers had weggespeeld. Ramy had nog een prachtig afstandsschot maar helaas zat de paal net in de weg. Vlak daarna scoorde Yusuf, maar het was buitenspel waardoor dit doelpunt werd afgekeurd. Net voor het einde van de wedstrijd scoorde Die Haghe een doelpunt, die volgens ons buitenspel was. De overwinning was echter al binnen, zodat we het niet nodig vonden om te protesteren tegen deze beslissing van de scheidsrechter.

Kortom: het was weer een prachtige wedstrijd, voor de spelers, Kristel maar zeker ook voor de supporters. We verheugen ons op de wedstrijd volgende week tegen Scheveningen J013-5.