DUNO JO13-5 wint na zeer spannende wedstrijd van LYRA JO13-8

13 november 2016 0:00

Zaterdag 12 november hebben de toppers van DUNO J13-5 met 1-0 gewonnen van LYRA J013-8 na een mooie westrijd met veel (gemiste) kansen, duels en samenspel tussen alle spelers.

Het was een koude ochtend, dus de eerste handschoenen tijdens de wedstrijd werden al gespot, maar iedereen was in vorm. In de eerste helft was DUNO oppermachtig. Ramy had een paar mooie voorzetten die net niet konden worden afgemaakt door Yusuf. Onze achterhoede was goed in vorm, onder meer Boris en Sammy speelden sterk waardoor LYRA niet kon doorbreken. We hielden de boel goed dicht waardoor keeper Bram een rustige eerste helft had. Er was een mooie doorbraak van DUNO en met goal maar helaas buitenspel. Daarna volgende nog vele kansen maar de bal wilde er gewoon niet in. Nog even oefenen tijdens de trainingen hierop. Na een peptalk door trainster Kristel gingen we de tweede helft in.
En DUNO ging weer op volle kracht vooruit. Het werd een zinderende tweede helft met vele duels en counters door onder meer Mrwan. De keeper van LYRA stond goed gepositioneerd en hield helaas vele ballen tegen. Yuness nam nog een mooie vrije trap maar ook deze ging net naast. En LYRA kwam steeds beter in vorm waardoor de wedstrijd nog spannender werd. Net toen we dachten dat de wedstrijd met 0-0 zou eindigen, kwam daar vlak voor het einde een ontzettend mooi doelpunt van Ramy. Een zeer terechte overwinning van DUNO J013-5 die zichzelf maar ook hun supporters een mooie ochtend hebben bezorgd.