C-1 pakt koppositie af van Honselersdijk

17 november 2013 0:00

Honselersdijk C-1 - DUNO C-1 1-2

Op de vroege zaterdagochtend stond de uitwedstrijd tegen de koploper Honselersdijk C-1 op het programma. We speelden op het hoofdveld met gras en deze lag er goed bij.

De eerste vijf minuten moest DUNO nog wakker worden en scherp, maar toen dit eenmaal voorbij was, heerste DUNO op het veld. DUNO was veel feller op de bal en was technisch veel beter dan Honselersdijk. DUNO kwam er een aantal maal goed door en de harde noodrem werd regelmatig gebruikt door de tegenstander. Het was dan wachten op een doelpunt van DUNO, die kwam uit vrije trap van Syar, die de bal keurig over muur en via de binnenkant van de paal binnenschot. DUNO bleef goed spelen en Gerard maakte met de aangeraakte bal de 0-2. Dit was ook de ruststand.

In de 2de helft kwam DUNO iets meer onder druk te staan en had het wat moeilijker, maar Honselersdijk kreeg weinig kansen, alleen op het laatst werd er door DUNO niet goed gedekt, waardoor hun midmid kon opkomen en scoren. Syar schot nog op de lat uit een vrije trap, anders was de wedstrijd al eerder helemaal beslist.
Een goede overwinning op de koploper, waarbij de 1ste helft prima werd gevoetbald door een ieder. De tweede helft hadden we het moeilijker, maar toch bleven we goed voetballen.