DUNO C1 overklast KMD C1

6 oktober 2013 0:00

DUNO C1 - KMD C1 13 - 0 De laatste thuiswedstrijd in de beker stond vandaag op het programma. Een aantal weken gelden hadden we vriendschappelijk gespeeld tegen KMD en ruim gewonnen, maar de verwachting was, dat zo'n overwinning niet behaald kon worden. Vanaf de 1ste minuut deed iedereen zijn taak en werd er goed overgespeeld, goed en sterk positiespel, waarbij telkens de bal werd veroverd en het doel van KMD steeds bestookt met aanvallen van DUNO. De 1ste goal was een mooi uitgespeelde aanval met een fraaie afronding door Joel met schot in de kruising. De ban was gebroken en DUNO combineerde er lustig op los en de score werd snel opgevoerd naar 7-0 met de rust, waarbij zelfs Marius met een lange trap, een assist gaf op Wirin scoorde . De tweede helft leek KMD zich te herpakken, maar de 8-0 was het verzet definitief gebroken, Ganesha viel in en scoorde 3 x maal en zelfs een keer met hoofd. Doelpuntenmakers: Joel 4 treffers, Joey 3 treffers, Ganesha 3 treffers en Wirin, Gerard en Syar allemaal 1 treffer. Een uitstekende wedstrijd van C-1 met goed veldspel, mooi positievoetbal en strijd om iedere bal. John vd Hoogenband Richard de Boer