Knappe overwinning van C-1 op GDA

17 november 2013 0:00

GDA C-1 - DUNO C-1 0-1
Na een week uitstel en nu bij GDA ging de vriendschappelijke wedstrijd, ondanks de regen, door. GDA C-1 speelt in de 1ste klasse en staan daar op een 2de plaats. Een goede tegenstander, dus die hoger speelt en ook nog in de top van de 1ste klasse.
Vanaf de 1ste minuut speelde DUNO fel en vol gas en dat bleef zo de gehele wedstrijd. In de 1ste helft was DUNO duidelijk de betere ploeg en zette GDA vast op eigen helft en liet ze niet in hun spel komen door goed doorjagen, kort te dekken en goed over de grond te spelen als dat kon, anders de lange bal.
Uit een vrije trap scoorde Syar de 0-1 door de bal goed langs de slecht opgestelde muur GDA te schieten in de rechterhoek.
In de 2de helft zette GDA flink aan en zette op hun beurt DUNO vast op eigen helft, maar door geconcentreerd te verdedigen en daar waar het kon naar voren te voetballen, hield DUNO redelijk gemakkelijk stand. Een inzet van GDA werd drie maal achter elkaar van de lijn gehaald door zowel Marius als Nikhan. De spelers van GDA werden moe en gingen steeds onnauwkeuriger voetballen, waardoor het verdedigen van de voorsprong eenvoudiger werd.
Een prima en terechte overwinning op een sterke tegenstander.