DUNO C1 verliest in de laatste minuut van de wedstrijd

26 september 2012 0:00

Woensdagavond 26 septemberspeelde onze jongens tegen koploper Die Haghe. (Die Haghe had alle wedstrijden met dikke cijfers gewonnen) Al heel snel in de eerste helft kwamen wij op een verdiende 2-0 voorsprong.( kopbal Glenn 1-0 en mooi hakje van Joel 2-0 ) Die Haghe leek even van slag ,maar zorgde heel snel voor de aansluitingstreffer 1-2. Het was een heerlijke wedstrijd om tezien,alles zat erin goed voetbal, strijd en belangrijk sportiviteit. Jammer genoeg scoorde onze tegenstander de gelijkmaker,wat gelijk de ruststand betekende.(2-2). In de rust hadden wij afgesproken om op de zelfde manier te blijven spelen,met veel pressie en lef. Na een kwartier spelen scoorde DUNO toch de verdiende 3-2. (Doelpunt Wirin voorzet van Iray) Onze tegenstander scoorde helaas onverdiend de 3-3. Met nog 1 minuut te spelen passeerde de rechtsbuiten van Die Haghe te gemakkelijk onze verdediging en scoorde 3-4. Ondanks het verlies kwamen wij toch als grote winnaar van het veld ,omdat onze tegenstander veelal met 2e jaars speelde en het elftal van DUNO met 11 spelers die nog 1e jaars zijn. Jongens ik begrijp het gevoel van verliezen,maar wees trost op jezelf met het vertoonde spel en ga zo door. Complimenten voor het gehele team, en Cor bedankt voor het prima leiden van de wedstrijd