DUNO C1 toont veerkracht en pakt derde punt

24 november 2014 0:00

Naaldwijk C1-DUNO C1 1-1 (1-0), zaterdag 22 november 2014
Na de onnodige en teleurstellende nederlaag bij HVC'10 ging DUNO C1 op voor weer een uitwedstrijd. In Naaldwijk was VV Naaldwijk C1 de tegenstander. De tweede van de vier opeenvolgende uitwedstrijden.

Naaldwijk begon de wedstrijd sterk en DUNO was eigenlijk voor het eerst dit seizoen voetballend de mindere. Een snelle 1-0 was het gevolg, waarna Dylan aangaf dat hij te veel last had van een blessure. Een fikse tegenvaller gezien het feit dat er ook al zonder keeper en Joel werd afgereisd, en Jaimy in de warming up geblesseerd afhaakte. Dit betekende dat DUNO nog maar 11 man had om de wedstrijd mee uit te spelen. Nadat er na zo'n 20 minuten wat spelers van positie waren gewisseld kreeg DUNO steeds meer vat op de wedstrijd. Dit resulteerde ook in kansen maar het net werd niet gevonden.

In de rust een tactisch foefje. De geblesseerde Dylan ging keepen zodat er met Casper K. een fitte speler bij kwam. Dit zorgde direct ook voor een speler op de bank erbij en dus de gelegenheid om alsnog te kunnen wisselen. DUNO nam in de tweede helft het initiatief en was nu wel de betere voetballende ploeg. De beste kans was voor Rishi maar van een meter of 15 knalde hij over. Inmiddels was Jaimy, ondanks dat hij nauwelijks kon lopen, toch nog het veld ingekomen voor de moegestreden Bradley. En met nog maar even te spelen zette Rishi voor vanaf rechts en kopte Casper K. goed raak! Hierna nog 1 goede kans voor wederom Casper. Na een bal in de diepte van Leonardo was de keeper echter net iets eerder bij de bal waarna hij via Casper nog heel even het doel in leek te rollen. Een verdediger van Naaldwijk was echter ruim op tijd om de 1-2 te voorkomen.

Ik heb (naast de goed tweede helft) genoten van de strijdlust en de vechtlust. Er werd echt voor elkaar door het vuur gegaan. Mooie duels tussen Casper T en de spits van Naaldwijk, evenals Greg met hun nummer 10. Goed hersteld van het zwakke begin, super! Volgende week een nuttige oefenwedstrijd tegen TOGB C2. En over twee weken gaan we in Monster proberen de eerste overwinning in de competitie te pakken, want dat komt jullie zeker toe.