DUNO C1 sluit goede maand af met onnodige nederlaag

29 september 2014 0:00

SV Houtwijk C1 - DUNO C1 1-0 (0-0)
Na goede overwinningen op Scheveningen, Quick en HBS moest de C1 voor de vierde wedstrijd in de beker naar SV Houtwijk. Dit zonder de geblesseerde Jason en keeper Kay en met Casper K als gelegenheidskeeper. Ook Houtwijk had zijn eerdere drie wedstrijden gewonnen dus er kon een lastigere wedstrijd als de voorgaande drie verwacht worden. En dit bleek ook zo te zijn.
Houtwijk probeerde in het begin van de wedstrijd nog wel te voetballen maar leek al snel genoegen nemen met een gelijkspel. DUNO kwam moeilijk door de verdediging van Houtwijk heen. Dylan en Yassir kregen desondanks nog goede kansen maar vonden het net niet. In de tweede helft liep het bij DUNO beter maar ook nu werd het net niet gevonden. Jamey was het dichtste bij maar zijn schot ging via de keeper net naast. Aan de kant was er het gevoel dat de treffer binnenkort wel zou gaan vallen voor DUNO. En als dit niet het geval zou zijn, dat we dan in ieder geval met 0-0 weg zouden gaan. Niets bleek minder waar, een corner voor DUNO viel af en er werd geprobeerd om weer opnieuw op te bouwen. Dit mislukte, waarna de enige speler(!) van Houtwijk die op de helft van DUNO stond de bal in de voeten geschoven kreeg en scoorde. Hierna waren er nog zo'n 10 minuten te spelen maar werd er verzuimd verder te voetballen. We gingen uit onze posities lopen en er was veel irritatie op het veld.
Natuurlijk is zo een nederlaag ontzettend jammer, zeker op de manier waarop. Maar soms kun je tegen zo een nederlaag aanlopen als deze. Houtwijk verdedigde compact en haalde ons uit de wedstrijd door de bal telkens ver de bosjes of het andere veld in te schieten. Dinsdag weer lekker komen trainen en op naar zaterdag, als de burenruzie met RAS C1 op het programma staat. Er is nog helemaal niets verloren!