DUNO C1 wint toernooi bij BSC'68

25 mei 2013 0:00

Vandaag zaterdag het uittoernooi voor de C1/D1 bij BSC'68 te Benthuizen. In de poulefase werden er drie wedstrijden gespeeld in de poule en de nummers 1 van beide poules spelden tegen elkaar de finale. De 1ste wedstrijd was tegen Woubrugge C-1 en deze tegenstander werd direct vastgezet en DUNO liet de bal goed rondgaan, zodat de tegenstander vrijwel niet meer van zijn eigen helft afkwam. Het was dan ook wachten op de openingstreffer, die al snel volgde en direct hierna de 2-0. Na de rust werd de eindstand 4-0. De 2de wedstrijd was tegen DSO C-4, maar deze tegenstander was taaier dan verwacht en DUNO had meer moeite om de wedstrijd in handen te krijgen, maar uiteindelijk kwam DUNO met 2-0 van het veld af door prima aanvalsspel en goed doorgaan.De 3de wedstrijd was tegen de thuisploeg BSC'68 C-1 en deze ploeg had ook beide wedstrijden gewonnen. DUNO was iets te gemakkelijk op het middenveld, waardoor we redelijk vaak onder druk kwamen te staan, maar verdedigend stond het goed, door twee supersnelle uitvallen en goed veldspel, was de stand 3-0 voor DUNO. De finale was tegen de winnaar van de andere poule Monster C-2. DUNO was ijzersterk en speelde een prima wedstrijd. Monster kwam niet in het speel, maar DUNO scoorde niet ondanks een aantal grote kansen. Uiteindelijk kwam alles goed en won DUNO verdient met 2-0 en was de winnaar van het toernooi. Alle wedstrijden zijn goed gespeeld door de C-1; achterin werd niets weggegeven en anders was Joel er om ballen op te vangen en weer in te brengen. Op het middenveld met Bob als centrale man was er veel stootkracht naar voren, waardoor Iray vaak in staat werd gesteld om aanvallende acties te ondernemen of te scoren. John en Richard