Oefenoverwinning voor DUNO C1

27 augustus 2013 0:00

DUNO C1 - KMD C1 7 - 2 Op zaterdag 24 augustus was de oefenwedstrijd tegen KMD. Door de vakantie zijn er een aantal spelers nog niet, waardoor spelers van de C2 met de C1 meededen. Dit was ook van toepassing bij KMD. Verder zijn er een aantal spelers weggegaan of doorgestroomd naar de B1, waardoor het elftal op een aantal plaatsen anders is ingevuld. Een nieuw begin van een nieuw seizoen. De wedstrijd was amper begonnen of een misverstand in de achterhoede bezorgde KMD een gemakkelijke 0-1. DUNO moest duidelijk nog zijn draai vinden en had het moeilijk met rust aan de bal en uitvoetballen. KMD stond niet altijd even goed achterin, waardoor ook de 1-1 viel. Een (on)bewuste terugspeelbal zorgde voor (in)directe vrije trap voor KMD, die daar wel raad mee wisten 1-2. Dit was ook de ruststand. De tweede helft gaf een heel ander beeld, DUNO zette de tegenstander goed vast en wist door individuele acties ruimte te maken en hierdoor dan ook te scoren. Een aantal mooie doelpunten vielen, waardoor DUNO met 7-2 uiteindelijk wist te winnen. Na afloop tevredenheid alom voor de spelers van de C1 en de goede aanvulling van de C2. We zien KMD in bekerronde ook, maar dat zal een andere wedstrijd worden, dan deze vriendschappelijke wedstrijd. John vd Hoogenband en Richard de Boer