DUNO C1 wint opnieuw, maar moeizaam

22 september 2013 0:00

DUNO C1 - ESCAMP C-1 1-0 De tweede bekerthuiswedstrijd stond vandaag op het programma tegen Escamp. Escamp stond op de laatste plaats, maar dat zegt niets over hun kwaliteiten.
De 1ste helft begon goed met veel ballen in de voeten, maar ook onrust in het spel. In de loop van 1ste helft werd de C-1 slordiger, meer lange ballen, direct spelen met buitenkant i.p.v aannemen en binnenkant voet. DUNO was de sterkere ploeg en creëerde meerdere kansen, maar de bal ging er niet in, ondanks een aantal opgelegde kansen. Goed doorgaan van Wirin tussen twee man en draaide zich vervolgens goed vrij en maakte de bevrijdende 1-0. Dit was ook de ruststand.
De 2de helft liet een hetzelfde beeld zien, alleen kreeg de C-1 meerdere opgelegde kansen, maar deze werden allemaal gemist. Escamp greep de laatste minuten aan voor een alles of niets offensief en scoorde bijna uit een vrije trap en een hoekschop.
Een zwaar bevochten en terechte overwinning, ondanks alle gemiste kansen.