DUNO C 1 geeft wedstrijd binnen vijf minuten weg

30 maart 2013 0:00

Monster - DUNO C1 3-0

In het begin van de eerste helft begonnen onze jongens te slap aan de wedstrijd. Binnen 5 minuten stond het al snel 2-0 voor de thuisploeg. Heel makkelijk lieten wij vv Monster in hun spel komen.
De afgelopen weken speelde DUNO een paar goede wedstrijden wat gepaard ging met de nodige strijdlust en passie. Vanaf de 2e helft zijn wij 1op 1 gaan spelen, dat ging gelukkig iets beter. Er kwamen ook wat kansen,die jammer niet werden benut. Het is belangrijk dat de spelers hun taken uitvoeren, wat is afgesproken. Vandaag was vv Monster de terechte winnaar.
Het was vandaag een sportieve wedstrijd en voor ons toch een leerzame wedstrijd.