DUNO C1 wint moeilijke uitwedstrijd knap

16 september 2012 0:00

VUC C1 - DUNO C1 1 - 3
In eerste helft moesten onze spelers vol aan de bak, de wedstrijd ging op en neer. Gelukkig scoorde Iray vlak voor rust de bevrijdende 0-1. Na wat omzettingen in de rust , moesten sommige spelers op andere posities spelen. Iedereen bleef keihard werken om een goed resultaat neer te zetten. Door goed combinatiespel scoorde Iray zijn tweede treffer. Met nog 15 minuten scoorde VUC de aansluitingstreffer 1-2. Het bleef spannend tot de laatste minuut ,maar Iray kreeg het op zijn heupen en scoorde de beslissende 1-3. Jongens prima gedaan en complimenten aan het gehele team, en Robin bedankt voor het invallen voor de geblesseerde Marius. John van den Hoogenband