DUNO C1 scoort erop los

30 september 2012 0:00

GDA C - DUNO C1 2 - 8
Er werd dinsdagavond nog ongelukkig verloren van Die Haghe, maar tegen GDA kwamen onze jongens alleen in de eerste 15 minuten in de problemen. Door slap te beginnen aan de wedstrijd kwam onze tegenstander met 2-0 voor. Toen iedereen weer wakker was, van het vroege opstaan en verzamelen, liepen we heel snel binnen enkele minuten, naar een 2 - 5 voorsprong.
Dit was ook de ruststand, in de kleedkamer hadden we afgesproken om GDA onder druk te houden en in de tweede helft, kwamen wij niet meer in de problemen. Na goed combinatie spel in een hoog tempo scoorde wij nog 3 doelpunten. Wat gelijk de eindstand betekende van 2 - 8.
Verder een prima resultaat en voor de neutrale toeschouwer een leuke wedstrijd op tezien,met veel strijd en met een hoge score.
Blijf je ontwikkelen, en doe je best op de trainingen.