DUNO C2 knokt zich naar overwinning

28 maart 2011 0:00

Daan de Ligt

Het was een regenachtige ochtend en de boys stonden voor eenmoeilijke opgave. De uitwedstrijd tegen HBS was namelijk met grote cijfers verloren.
Als neutrale toeschouwer werden we op onze wenken bedient. De boys kwamen goed uit de startblokken, en met prachtig combinatievoetbal werd HBS op sommige momenten overlopen. Dit resulteerde dan ook in de 1-0. Na een minuut of twintig kwam HBS beter in het spel en lieten de boys teveel ruimte voor de vleugelspelers van HBS. De 1-1 kwam dan ook voort uit het niet goed wegwerken van de bal.
Vlak na de 1-1 kwam HBS op voorsprong. Gezien het spelbeeld onterecht. Dit was dan ook de ruststand. In de rust even genieten van een drankje en een stukje fruit. De mededeling van de trainer was dan ook, dat de boys sneller druk moesten zetten en HBS proberen op eigen helft te houden. Het begin van de tweede helft was rommelig, maar wel met meer balbezit voor DUNO. De 2-2 kon niet uitblijven en deze stand stond dan ook lange tijd op het scorebord.

De boys hadden in de gaten dat er deze ochtend meer te halen was dan een gelijkspel en met veel vechtlust en mooie combinaties werd het tien minuten voor tijd dan ook 3-2. Alle hens aan dek en stijdend voor elke meter werd er een knappe overwinning behaald.
Zo zie je maar, wanneer je in dienst van het elftal speelt en met z'n alle de strijd aangaat er veel te halen valt. Een enorm compliment aan de boys, een fantastische overwinning.
Tevens een copliment aan Harold die een zeer goede wedstrijd floot.
Volgende week de thuiswedstrijd tegen Quick. Met net zoveel inzet kijk ik uit naar een goed resultaat.