DUNO C2 speelt gelijk tegen koploper sv Houtwijk C1

6 maart 2016 0:00

Deze zaterdag stond de wedstrijd tegen koploper sv Houtwijk C1 op de agenda voor DUNO C2. Doordat we nog steeds over de nodige geblesseerde spelers beschikken, kregen we versterking van Mert, Yessin, Olav en Damian. Super!

Beide ploegen begonnen geconcentreerd aan de wedstrijd en het ging gelijk op. De ene keer was DUNO gevaarlijk voor de goal en een volgend moment kwam Houtwijk gevaarlijk voor de keeper en moest Dani zijn doel verdedigen. Tijdens de donderdagavondtraining had de C2 had deze week goed getraind en laten zien dat ze goed kunnen combineren, echter in het eerste deel van de wedstrijd kwam dat niet echt uit de verf. Of dat nou kwam door het fysieke voetbal van Houtwijk of doordat DUNO met teveel vervangers speelde, dat weten we niet. Feit is dat sv Houtwijk halverwege de eerste helft de 0-1 binnentikte. Vanaf het middenveld kon Houtwijk mooi combineren en doordat DUNO slecht verdedigde, werd de bal achter Dani getikt. Gelukkig voor DUNO zetten we de schouders er onder en vlak voor het rustsignaal maakten we gelijk. Vanuit een vrije trap ontstond een scrimmage en Kevin maakte de gelijkmaker. Direct daarna floot scheidsrechter Rudy voor de rust.
C2 KasperWat er in de limonade heeft gezeten, weten we niet. Maar feit is dat beide ploegen slecht aan de tweede helft begonnen. Er werd slordig gespeeld waarbij beide teams onnodig balverlies leden. DUNO had daarbij wel het nodige overwicht, maar zoals wel vaker het geval lukte het niet om de kansen die we kregen te benutten. En dan gaat het in het voetbal zoals het altijd gaat, de tegenpartij krijgt een kans en weet die wel te benutten. Een bal die onhoudbaar voor Dani in het netje viel. Waar DUNO op een 3-1 voorsprong had moeten staan, keken we tegen een 1-2 achterstand aan. Opnieuw de schouders eronder en net als de tegenstander een tandje erbij.
C2 Bradley Gian LucaDat leidde tot de nodige kansen, maar DUNO heeft vaak zoveel kansen nodig voor een doelpunt. Gelukkig voor ons kon Olav tegen het eind van de wedstrijd gelijk maken en er had nog meer in gezeten. Vlak voor het eindsignaal kreeg DUNO een vrije trap en Damian kreeg de bal op zijn hoofd en kopte hem....op de lat. Het sein voor Rudy om af te fluiten en met een 2-2 gelijkspel tegen de koploper verlieten we het veld. Jammer voor de jarige trainer Robert dat de laatste kopbal er niet inging. Dat was een mooi cadeautje geweest. Volgende week spelen we tegen Fc 's-Gravenzande die onderaan staat. Goed trainen dus en koppetjes erbij volgende week.