DUNO C2 in de tweede helft onderuit

25 september 2010 0:00

Annebeth van de Velde

Vandaag de wedstrijd tegen BMT C1, die hun eerste competitiewedstrijd met maar liefst 9-1 hadden gewonnen. De boys moesten dus aan de bak.

Op veld twee ging de titanenstrijd beginnen, en bij het fluitsignaal van de scheidsrechter gingen onze er gretig tegen aan. Het was weer even wennen, maar na een aantal minuten stond de verdediging goed en kwamen de boys aan aanvallen toe. Uit een aanval van BMT kwam een corner en een ongelukkig eigen doelpunt bracht BMT op voorsprong. Net als in de wedstrijd tegen DSO pakten de boys het goed op en na een mooie aanval over links werd een speler van DUNO gevloerd in het strafschopgebied, een terechte penalty dus. Deze werd feilloos ingeschoten door Yunes. Kort daarop werd er voor de rust gefloten.
Je kon zien dat BMT na de rust wat beter uit de startblokken kwam en dat onze jongens net even een stapje te laat kwamen, dit kwam denkelijk door het leeftijdsverschil(ha,ha).
Al snel werd het 1-2 en kort daarop 1-3. De boys bleven toch nog knokken en dat is opzich al een compliment waard. De uiteindelijke einduitslag was 1-5.
Zonder iemand tekort te doen was onze keeper Boris vandaag fenomenaal.
Wanneer onze jongens elke wedstrijd deze inzet tonen komt het wel goed, in ieder geval van deze verslaggever allemaal een voldoende.