17 mei 2018 0:00

DUNO 1 doet ook na donderdagavond 17 mei nog volop mee in de strijd om het kampioenschap! De ongelooflijke inhaalrace blijft maar standhouden. Na de late overwinning op PGS/Vogel (1-0), wisten we deze avond in het restant tegen GSC Esdo nog eenmaal te scoren: 2-1! Foeat Stolk was de doelpuntenmaker uit een strafschop.

Daarmee is DUNO koploper Loosduinen (beter doelsaldo Loosduinen) tot op 1 punt genaderd. Er zijn nog twee duels voor beide ploegen te spelen: Loosduinen treft Houtwijk uit en SV Erasmus thuis. DUNO gaat naar VCS en ontvangt SV Madestein. De spanning is om te snijden!
Een compliment voor de mannen van trainer Benjamin van der Zwan. Zij hielden het hoofd koel in de nog 32 minuten te spelen wedstrijd. Tien minuten voor tijd viel de 2-1 uit een pingel, gegeven na hands. Zie hieronder de aanleiding tot die strafschop en de strafschop zelf (beeld: Nick van der Toorn). (lees onder de video verder)
Een dik compliment waard en nu op weg naar de extreem spannende slotfase. Te beginnen zaterdag op sportpark Escamp tegen VCS. En afwachten hoe Houtwijk het doet tegen Loosduinen.