DUNO 1 herpakt zich na belabberde 1ste helft, DWO wint met 5-2

13 augustus 2016 0:00

DUNO 1 heeft derdeklasser DWO 1 zaterdag 13 augustus met een 2-5 overwinning van Haagsche Dynamiek zien vertrekken. In een eerste helft, waarin DUNO belabberd speelde (trainer Jan Linkerhof: "De winter is nog niet begonnen, maar wij zakten al door het ijs"), kwam DWO op een 1-5 voorsprong. Alsof het niets was. DUNO herstelde na de pauze.

Fuat Stolk scoorde voor rust voor DUNO, Rodion Bob Pont (foto) maakte de 2-5 - nu al een van de mooiste goals van dit seizoen: een bal van veraf stijf in de kruising. Voor DWO scoorden: Kelvin Urgert (2), Wouter van Ginkel, Marco Grootveld en Delano Plomp. Bij die dubbele treffers van Kelvin Urgert zit toch nog een DUNO-kleurtje: hij is de zoon van Adri Urgert, de speler die jarenlang in ons eerste elftal uitkwam.
Dinsdag oefent DUNO 1 thuis tegen PGS/Vogel.