DUNO 1 na perfecte eerste helft op 1-1 tegen SV Madestein

4 februari 2017 0:00

DUNO 1 heeft zaterdag 4 februari een vrijwel perfecte eerste helft gespeeld tegen SV Madestein, kwam daarin op een 1-0 voorsprong maar moest na de doelwisseling de 1-1 toestaan. Kevin Hess scoorde voor DUNO, Madestein maakte in de 46ste minuut uit een strafschap (nogal ongelukkige handsbal) gelijk.

Nummer 1 Duindorp won met 9-3 bij De Ster en RAS, directe belager van DUNO, won met 3-1 van Vredenburch. Zie de stand.

Verslag en meer foto's

mad3
DUNO verdedigt bij een 1-1 stand, aan het einde van de wedstrijd. (foto Nick van der Toorn)