DUNO 1 beloont goede spel niet en verliest met 2-0 van Duindorp

3 december 2016 0:00

DUNO 1 heeft zichzelf zaterdag 3 december in de topper bij Duindorp SV niet beloond. Het werd 2-0 voor de thuisploeg. Bij rust was het nog 0-0. DUNO speelde een veelbelovende eerste helft en begon ook sterk in het tweede deel. Maar de ploeg van Jan Linkerhof verzuimde de kansen te benutten. Duindorp scoorde eenmaal uit een strafschop, miste er ook een en besliste vlak voor tijd uit een vrije trap. Doelman Jeffrey van Vliet werd bij een actie zwaar bestraft met rood, waardoor DUNO in de laatste twintig minuten met tien man moest spelen.

Met de winst, waarmee we Duindorp feliciteren, verstevigde de koploper z'n positie. Het gat met DUNO, nu nummer drie, is acht punten. RAS, de nummer twee, heeft evenveel punten als DUNO en een iets beter doelsaldo.