DUNO 1 begint met klinkende 4-1 overwinning op Vredenburch

3 september 2016 0:00

DUNO 1 is de competitie 2016-2017 uitstekend begonnen. We behaalden direct onze eerste overwinning bij de rentree in de vierde klasse: thuis tegen Vredenburch werd het 4-1. DUNO maakte een vroeg opgelopen 0-1 achterstand zo meer dan goed.

Op een gezellig druk Haagsche Dynamiek was het Evert Steinvoort (foto) die de gelijkmaker scoorde. Foeat Stolk zorgde in de 38ste minuut voor de 2-1 voorsprong, uit een rake kopbal. Daarna, in de tweede helft, was het de beurt aan Yunus Demirocak die zowel de 3-1 als de 4-1 maakte. Alles bij elkaar een geweldige start, VERSLAG.
DUNO 2 verloor thuis nipt (0-1) van Semper Altius.