DUNO 1 begint competitie met smadelijk verlies bij Houtwijk: 4-0

23 september 2017 0:00

DUNO 1 is de competitie zaterdag 23 september met een smadelijke nederlaag begonnen. Bij SV Houtwijk kreeg de ploeg van trainer Benjamin van der Zwan met 4-0 een pak slaag. Bij rust leidde de thuisploeg met 1-0.

Houtwijk 1 - DUNO 1 4-0 (1-0), zaterdag 23 september 2017
Het is maar goed, denken we, dat de vaste verslaggevers van ons vlaggenschip verhinderd waren. Want anders hadden we de forse klap om de oren nog breed uitgemeten gezien op deze plek ook. Nu moesten we het gelukkig slechts doen met de teleurgestelde fans en begeleiders die de al even zo teleurgestelde spelers na afloop niets anders konden meegeven dan dat het voor DUNO op een dramatische middag was uitgelopen.
De 4-0 was slikken, zeker ook omdat Houtwijk - aldus de trouwe fans - de overwinning ruim en breed toe kwam. DUNO liep kort voor rust uit een strafschop tegen een 1-0 achterstand aan en direct na de doelwisseling maakte Houtwijk de 2-0 en 3-0. Na die fase kreeg DUNO juist wel de kansen die daarvoor zo ontbraken, maar inmiddels was het geloof in een goede afloop wel tot het nulpunt gedaald. Houtwijk maakte in de 83ste minuut de 4-0 en DUNO kon onder meer via Elyseo van de Graaf (foto), die een mooie kopkans kreeg, iets dreigends terug doen.
Jammer dus, wat resteren zijn de tweets over een competitieouverture die slecht uitpakt. We feliciteren Houtwijk met de uitmuntende start en kunnen onszelf opmaken voor het thuisduel tegen HDV, komende zaterdag op Haagsche Dynamiek.