DUNO 1 klimt op ranglijst dankzij 1-3 overwinning bij GSC Esdo

21 oktober 2017 0:00

DUNO 1 klimt op de ranglijst, dankzij een 1-3 overwinning bij GSC Esdo. DUNO kende een bliksemstart en stond binnen tien minuten met 2-0 voor. Doelpunten van Jop Imhann en Rodion Pont. Brian Bloemink zette DUNO nog voor de rust op 3-0, in de 44ste minuut kwam de eindstand al op het scorebord. Na de doelwisseling kende het duel weinig hoogtepunten, al werd het vlak voor tijd nog onrustig door een rode kaart voor GSC Esdo. Maar de dienstdoend arbiter maakte de wedstrijd na een korte afkoelingsperiode keurig af.

VERSLAG.

herc1
Rodion Pont haalt uit voor de 2-0 voor DUNO. Trainer Benjamin van der Zwan ziet dat het goed is.