DUNO 1 scoort bij KSD-Marine drie keer, maar incasseert er vier

23 augustus 2016 0:00

Het blijft nog even wachten op de eerste overwinning van DUNO 1 in dit seizoen. Bij KSD-Marine liep ons vlaggenschip in het eerste bekerduel (de wedstrijd tegen Wanica Star ging afgelopen zaterdag niet door) tegen een 4-3 nederlaag aan. Komende zaterdag is Die Haghe (14.30 uur, Ockenburgh) de tweede opponent in deze poule van drie: Wanica Star is inmiddels teruggetrokken.

DUNO opende aan de Oude Waalsdorperweg nog wel de score. Rodion Bob Pont maakte binnen twee minuten uit een vrije trap de 0-1. Een verdedigend misverstand en een strafschop zetten de thuisploeg op 2-1. Vlak voor rust werd het 3-1. Fuat Stolk (3-2) en Remco van Weeren (4-3) brachten DUNO tot tweemaal toe terug in de wedstrijd, maar KSD-Marine trok toch aan het langste eind. DUNO kwam in het duel, zeker na rust, goed in de wedstrijd. Dat ons eerste elftal er niet meer uit sleepte, was daarom jammer - de ploeg had een grotere beloning voor werklust en voetbal verdiend.