DUNO 1 stuit op doelman van Semper en verliest met 2-0

13 februari 2016 0:00

Het heeft niet zo mogen zijn. DUNO 1 speelde een, met name voor rust, bevlogen duel bij Semper Altius, kreeg daar twee handenvol kansen, maar verloor toch met 2-0. Sta-in-de-weg was Semper-doelman Danny van den Oever die een paar zekere doelpunten wist te voorkomen. Ook DUNO-goalie Jeffrey van Vliet (foto) onderschedde zich met geweldige reddingen.

DUNO had pech dat de 0-1 werd afgekeurd, volgens vriend en vijand nogal discutabel. Zo werd zaterdag 13 februari toch een donkere dag voor DUNO, ondanks de geweldige inzet van de DUNO-spelers en staf. Semper scoorde na rust tweemaal. Verslag volgt.