Ontlading bij DUNO 1 na doldwaze overwinning bij Zevenhoven

27 november 2011 0:00

Grotevreugde in de DUNO-kleedkamer na het ombuigen van een 1-0 achterstand in een 3-1 zege bij Zevenhoven. Lees het verslag van Rob van Huijzen

Zevenhoven 1 - DUNO 1 1-3 (0-0), zaterdag 26 november 2011

Er zijn van die wedstrijden waarvan je later zegt, dit einde had niemand kunnen bedenken!

In de wedstrijd Zevenhoven - DUNO leek er 10 minuten voor het einde geen vuiltje meer aan de lucht voor de Zevenhovenaren. Het wachten was eigenlijk op de 2-0. Hoe anders zou het lopen.....

Voorafgaand aan de lange busreis naar Zevenhoven werd door vader en zoon Leineweber een lunch aangeboden (waarvoor dank), terwijl ondergetekende zich naar DUNO repte om ondermeer een vergeten tas op te halen en een kastjete forcerenvoor een spelerspasje....

De wedstrijd zelf was van groot belang, zou DUNO aanhaken bij de top of voorlopig een stapje terugdoen? Manuel Vissers moest het aanvankelijk zonder zijn aanvalsduo Leeflang en de laatste tijd goed op dreef zijnde Rico Lujando doen (waarover later meer). In een meer spannende, dan goede eerste helft waren aan beide kanten kansen, maar ook goed keeperswerk. (lees hieronder verder)

zevenhoven2

De tweede helft werdDUNO teruggedrongen door een sterker Zevenhoven, wat uiteindelijk resulteerde in een verdiende 1-0 voorsprong. Echter, 10 minuten voor tijd kantelde de wedstrijd volledig. De ommekeer was misschien wel het inbrengen van de lichtgeblesseerde Rico Luijando en Redouan Azougagh. Manuel Vissers zou later ook beamen, dat hij wat moest doen en besloot achterin één op één te spelen.

De gelijkmaker van Marc Boshoff, in de 81e minuut kwam uit het niets, maar was weer wonderschoon. Nog geen anderhalve minuut na de gelijkmaker kopte Fouad Arab in de rebound, na een pegel op de paal, DUNO op voorsprong. Het wanhopige Zevenhoven rechtte nog één maal de rug, met een paar uitstekende kansen, maar een perfect uitgevoerde counter belandde uiteindelijk bij Rico Luijando, die het vonnis definitief voltrok 1-3.

Na het eindsignaal brak er een groot feest uit in de kleedkamer, waar ook onze hoofdsponsor, Ben van der Kruk (Rendon), aan deelnam (bedankt voor de drank!). (lees hieronder verder)