DUNO 1 wordt in beginfase overrompeld door HVC'10

3 september 2011 0:00

DUNO is de competitie 2011-2012 niet goed begonnen. In Hoek van Holland leed het elftal van Manuel Vissers een nederlaag van 5-2 tegen HVC'10. Hetverslag.

Dat een veelbelovende voorbereiding op een seizoensstart niet zoveel zegt, bleekdeze derde september 2011weer eens te meer.
Op het zonovergoten terrein van gastheer HVC'10 uit Hoek van Holland begon de wedstrijd nog redelijk voor DUNO.
Echter, de 1-0 voorsprong voor HVC'10in de 8e minuut door een gegeven penalty bleek het begin van een periode van desorganisatie. Binnen een kwartier stond de teller al op 4-1.

DUNO wist bij de stand van 2-0 nog iets terug te doen door een prachtige goal van Marc Boshoff na terugleggen van Djamel Leeflang, maar het restant van de eerste helft bleef onrustig.

Na rust startte DUNO in ieder geval beter, zat er weer wat lijn in het spel, zonder echter veel uitgespeelde kansen te krijgen.
De goal van wederom Marc, een beauty in de kruising en 4-2, zorgde nog voor wat hoop.

En wat nu,als de uitgelezen kans van Aimen kort daarop doeltreffend was geweest en de aansluiting zou hebben betekend?
Het zou echter iets teveel van het goede zijn geweest, want de verdiende winnaar was toch echt HVC'10 vandaag. Nu maar richting volgende tegenstander kijken, thuis tegen LYRA, scherp trainen en in ieder geval positief blijven en hopelijk revancheren voor de eerste 15 minuten...........

Rob van Huijzen

Opstelling DUNO: Mourad Ozcan, Pascal de Vriend (Nick Heikoop), Adem Dogan, Roy Heikoop, Michail Toet, Stephan van der Kruk,Aimen Said, Marc Boshoff, Djamel Leeflang, Jop Imhann (Fouad Arab), Erwin van der Harst (Mike de Bruin).

Bij de foto's: Aimen Said in actie namens DUNO.