DUNO 1 wint ook tweede bekerduel, DUNO 2 onderuit

25 augustus 2010 0:00

DUNO 1 (foto van Pieter van der Togt)heeft ook de tweede bekerwedstrijd gewonnen. Op Haagsche Dynamiek won het elftal van trainer Manuel Vissers dinsdagavond 24 augustusmet 5-1 van Vredenburch (zo). Bij rust was het 4-1. DUNO 2 dolf het onderspit bij Vitesse Delft: 3-1.

DUNO 1 had bij rust al een voorsprong van 4-1. De wedstrijd, die onder erbarmelijke omstandigheden (storm, regen en onweer) werd gespeeld, eindigde in eenduidelijke overwinning voor DUNO. In de eerste helft kwam DUNO op een 4-1 voorsprong door doelpunten van Rico Westdorp (2), Nick Heikoop en Rico Luijando. Na de rust deed DUNO het wat kalmer aan, maar liep toch uit naar 5-1 door een doelpunt van Armain Said.

Na deze overwinning voert DUNO met zes punten uit drie duels de ranglijst aan. DUNO won eerder met 2-1 van DHL, Vredenburch versloeg Monster met 3-1 en Monster won gisteravond met 3-0 van DHL.De laatste opponent in de reeks, Monster, heeft nu drie punten. Het doelsaldo van DUNO is +5, van Monster +1; alleen de winnaar van de poule gaat naar de volgende ronde. Zaterdag is Monster-DUNO (14.30 uur).

Stand bekerpoule DUNO 1:

1. DUNO 2-6(7-2)
2. Monster 2-3 (4-3)
3. Vredenburch 2-3 (4-6)
4. DHL 2-0 (1-5)

Zie ook Haaglanden Voetbal (met vooralsnog onjuiste melding aantal punten Monster) >>>.
Foto's van Pieter van der Togt (deop deze sitegeplaatste foto's zijn ook van hem)>>>.

DUNO 2 deed het beduidend minder goed dan afgelopen zaterdag toen met 2-1 van reserve hoofdklasser Barendrecht werd gewonnen. Gisteravond was Vitesse Delft met 3-1 te sterk. Op Sportpark Tanthof was het bij rust nog 0-0. Daarna kwam de thuisploeg op 2-0 voordat DUNO scoorde. Donny van den Hoogenband bekroonde een prima invalbeurt met een doelpunt. Komende zaterdag ontvangen onze reserves opnieuw een reserve hoofdklasser: TOGR. In deze poule kwamen TOGR en Barendrecht deze avond niet in actie, omdat Barendrecht 2 ook meedoet in het andere KNVB-bekertoernooi. De stand is nu: