DUNO 1 speelt gelijk, DUNO 2 wint van BSC'68 (met veel foto's)

14 augustus 2010 0:00

De eerste oefenwedstrijd van DUNO 1 in dit seizoen op eigen veld is zaterdag 14 augustus geeindigd in een gelijkspel. Het werd tegen BSC'68, de derdeklasser uit Benthuizen, 2-2. Bij rust leidde DUNO met 2-1. DUNO 2 won met 5-1 van BSC'68. Op de foto (van Pieter van der Togt) scoort aanvoeder Stephan van der Kruk de 1-1.
Voor foto's vanhet duel van DUNO 1, klik hier. (Daan de Ligt) Voor nog meer foto's >>> (Pieter van der Togt / Haaglanden Voetbal) Verslag op Haaglanden Voetbal >>>

BSC'68 kwam tegen DUNO 1 al snel op voorsprong. Binnen vijf minuten was het zover. Het elftal van trainer Manuel Vissers kwam daarna sterk terug en dankzij een benutte strafschop van Stephan van der Kruk en een schot van Paul Droppert werd het 2-1. Na de pauze drong BSC'68 aan en kwam op 2-2. DUNO kreeg daarna nog wel een paar kansen, maar scoorde niet meer.

Bij DUNO 2 was Kosse Ruward opnieuw trefzeker. Hij scoorde driemaal tegen BSC'68. Wesley Donck nam de andere treffers voor z'n rekening. Hoewel de reserves aarzelend begonnen (rust: 1-1), was de tweede helft overtuigend en bouwde de ploeg van trainer Johan van Wijngaarden de score uit.

Hieronder foto's uit de duels van DUNO 2 (bovenste) en DUNO 1 (onderste).