DUNO 1 laat Erasmus terugkomen tot 2-2, zaterdag ontknoping Duindorp SV

24 augustus 2011 0:00

DUNO 1 heeft het tweede duel in de KNVB dinsdagavond 23 augustus afgesloten met een gelijkspel van 2-2 bij Erasmus. DUNO kwam met 2-0 voor, maar moest in de 81ste minuut de gelijkmaker toestaan aan de thuisploeg. Door dit resultaat en de overwinning van 0-1 van Duindorp SV bij SVLY heeft DUNO zaterdag in de afsluitende thuisbeurt tegen Duindorp hoogstwaarschijnlijk genoeg aan en gelijkspel om de volgende ronde te halen. Alleen een grote overwinning van Erasmus tegen SVLY gooit dan nog roet in het eten.

DUNO speelde bij Erasmus een afwisselende wedstrijd. Het elftal van trainer Manuel Vissers begon sterk en scoorde al binnen drie minuten via

Redouan Azougagh. Daarna beheerste DUNO de eerste twintig minuten het duel, maar gaandeweg kon de tegenstander - van oud-DUNO-trainer Hans Lamens - meer tegengas geven. Niettemin kwam DUNO na de doelwisseling op 0-2, opnieuw via Redouan Azougagh die secuur binnenschoot. Daarna raakte DUNO de kluts kwijt en slaagde Erasmus erin fraai tweemaal tegen te scoren.

In de poule leidt DUNO nu met vier punten uit twee duels en een doelsaldo van +3. Daarachter volgt Duindorp (4 punten, +1), gevolgd door Erasmus (twee punten, doelsaldo 0) en SVLY (puntloos). Zaterdag speelt DUNO om 14.30 uur thuis de kraker tegen Duindorp SV.

FOTO'S PIETER VAN DER TOGT >>>.

Bij deze webredactiefoto's:

(boven) Doelpuntenmaker Redouan Azougagh houdt pijn over nadat hij de 0-2 heeft gemaakt