DUNO maakt het VUC knap lastig en verliest nipt met 2-1

31 juli 2012 0:00

DUNO heeft het eerste oefenduel van het seizoen 2012-2013 een knappe prestatie neergezet. Bij de ambitieuze tweedeklasser VUC, afgelopen weekeinde goed voor een 4-1 zege op topklasser Haaglandia, leed DUNO dinsdag 31 juli slechts een nipte nederlaag: 2-1. Het was ex-DUNO'er Wesley Spaans die de thuisploeg na 35 minuten aan een 1-0 voorsprong hielp. Vlak voor de doelwisseling maakte Lesley Dijksman er 1-1 van namens DUNO. Onze groen-zwarten lieten tot dan lekker verfrissend voetbal zien. Daarna bracht trainer Dick Boereboom een compleet nieuw elftal op de been. DUNO deed het andermaal goed, net als voor de rust, al werd de wedstrijd wel iets rommeliger. Vlak voor tijd wist VUC op 2-1 te komen. Al met al een veelbelovend begin voor DUNO. Zaterdag wacht voor DUNO de thuiswedstrijd tegen Te Werve. Ook de reserves komen dan in actie. Op de foto's: de eerste aftrap van het seizoen en een spelmoment.