DUNO en Die Haghe delen de punten in bekerstrijd: 3-3

25 augustus 2012 0:00

DUNO en Die Haghe hebben zaterdag 25 augustus de punten gedeeld in hun onderlinge bekerduel. Het werd 3-3, na een 2-1 ruststand. DUNO kwam via Payo Wiel na zeventien minuten op 1-0. Jedsel Markes verzorgde de pass. Na 32 minuten stond de gelijkmaker op het scorebord. In de 41ste minuut maakte Jedsel Markes (foto) er na een uitstekende lange uittrap van Jean Pierre Rouffaer 2-1 van. Lourens Oers schoot DUNO in de 16de minuut na de rust naar 3-1. Wie toen dacht dat DUNO de zege op zak had, kwam bedrogen uit. In de 29ste en 35ste minuut scoorde Die Haghe tegen. DUNO 2 verloor het bekerduel bij BSC'68 met 4-1. Meer uitslagen via >>>