DUNO 2 pakt periodeprijs dankzij 4-0 winst op Naaldwijk

2 november 2013 0:00

De DUNO ZaMi-selectie heeft de eerste prijs van dit seizoen binnen. DUNO 2 behaalde op eigen kracht de eerste periodetitel binnen door met 4-0 van Naaldwijk 2 te winnen. Spannend was het zeker nog wel, want tot in de twintigste minuut na rust stond het 0-0. Terwijl op dat moment concurrent Zwaluwen Vlaardingen al met 8-0 had gewonnen van Semper Altius en daardoor de eerste tussenprijs in handen had. DUNO maakte het daarna meer dan goed, zodat de 4-0 zege twee doelpunten meer opleverde dan Zwaluwen Vlaardingen had in de periodestand. Voor DUNO brak Remy van Nierop uit een strafschop de ban, waarna Jeffrey van Putt, Kevin Reijntjes en ook Jeffrey Kuipers scoorden. Een prachtige prestatie in dit eerste seizoen terug in de reserve tweede klasse. Gefeliciteerd!