DUNO 1 pakt in slotminuut gelijkspel bij Naaldwijk en verkleint achterstand op p/d-plek (met foto's)

22 maart 2014 0:00

DUNO 1 heeft aan het duel bij Naaldwijk op zaterdag 22 maart een punt overgehouden. Jedsel Markes maakte in de 93ste minuut uit een vrije trap op randje zestien meter op fabuleuze wijze de gelijkmaker. De DUNO-spits deponeerde de bal snoeihard in de kruising. Daarmee werd her 1-1, want Naaldwijk had in 80ste minuut de 1-0 gemaakt. DUNO staat nu, met nog vijf duels te spelen, vier punten verwijderd van een plek in de nacompetitie om promotie-degradatie. Op zaterdag 5 april is de thuisbeurt tegen Be Fair. Zie voor de foto's van Daan de Ligt alvast hier, verslag volgt. Hieronder de gelijkmaker prachtig in beeld.