DUNO redt het niet in Haaglanden Cup (met DUNO-TV)

28 april 2010 0:00

DUNO 1 is er niet in geslaagd de volgende ronde te bereiken in de strijd om de Haaglanden Cup. Ondanks een voorsprong die in de 89ste minuut werd verkregen in het duel tegen VELO ging het dinsdag 27 april in de slotminuut toch mis: 2-2. De strafschoppenreeks die volgde ging verloren. Een kort verslag en beelden van DUNO-TV van de gehele strafschoppenserie.

DUNO kwam al snel in het duel aan de leiding door een doelpunt van Jeffrey Pronk. Met een rake kopbal verschalkte hij de VELO-doelman. Toch kwam VELO nog voor de pauze op gelijke hoogte: 1-1. DUNO moest in die fase trouwens met tien man verder, omdat Remco de Graaf rood kreeg na aanmerkingen op de leiding van scheidsrechter Annokee. Met tien man speelde DUNO een sterke tweede helft, waarin het elftal van Jan Linkerhof in de 89ste minuut op 2-1 kwam. Stephan van der Kruk benutte een strafschop na vloeren van Jordy Selder. Toch kwam VELO in de laatste minuut langszij. In de daaropvolgende strafschoppenreeks miste Daryll Schaap ongelukkigerwijze namens DUNO, waarmee de uitschakeling een feit was.